tisdag 9 mars 2010

9 Mars

En lugn dag som denna borde man gå ut och röra på sig lite, men det finns så mycket annat som borde göras...att det blev till ingenting utom att vila på soffa. Men efter detta måste jag rycka upp mig och gå och börja stryka för vi är på väg på 1 veckas semester med kära vänner till solen....
I morgon kommer den yngsta "ungen " från den stora staden Stockholm på en visit till Vasa. Längtar efter att få träffa henne igen efter ett par månaders uppehåll. Men tillika har vi bättre kontakt idag trots att hon bor i Sverige än när hon bodde i Vasa, hur nu detta kan komma sig?
Längtar efter henne!

I morgon kommer också "mommos älskling" på besök då mamma far till skolan. Då ska vi mysa lite i sängen innan vi stiger upp och kokar kaffe tillsammans. Efter det så blir det det vanliga plockandet med tvätt och diverse annat medan hon leker för sig själv i "kämpä". Egentligen så känns det som när flickorna var mindre och man donade på med allt. Att man blivit mommo kan vara svårt att förstå..tycker inte det känns att man börjar bli gammal...suck!
Ha det bra tills nästa gång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar