lördag 27 mars 2010

27 mars

Återkommen till verkligheten efter 1 vecka i Paradiset...så kändes det åtminstone. Varmt och skönt och bra mat, ingen stress utan lugn och ro!

Hittade en underbar rosa klänning till min älsklings barnbarn..TACK mommo..sa hon med ögonen som lyste som lantärnor! Mittersta dottern fick sitt slips halsband hon så länge önskat sig ända sedan vi var till Kreta förra året och hon såg det första gången. Kommer snart lite bilder.

Bilder...det var nära att vi inte haft några bilder alls...

Min sambo och jag var på promenad och hittade en liten bar vid havet..tog varsit vinglas, satt länge och bara njöt av havet och lugnet. Tassade hemåt igen..

Två dagar senare var kameran BORTA! Jaa det var inte ovanligt för Kent (han har blivit av med 3 kameror tidigare). Inget att göra åt saken. Men f.. ska veta att jag var irriterad. Slarvjussi!

Personalen på serveringen hade tagit till vara kameran och Kent fick den tillbaka tack vare att första bilden i kameran var ett foto på honom själv! Sådan tur kan man väl inte ha?? Allting gott och slutet gott. Tack till resesällskapet..

Ha det gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar